23948sdkhjf

FAD sætter fokus på fremtidens forsvarsteknologi

Amerikanske militæreksperter og fremtidig forsvarsteknologi kommer i fokus mandag den 20. november, når Forsvars- og Aerospaceindustrien i Danmark, FAD, i Dansk Industri holder sin 10-års jubilæumskonference.
Under temaet "Hvordan ser fremtiden ud?" sætter FAD fokus på både indsigt og udsigt i forhold til fremtidens teknologier og udviklingstendenser, der kan få betydning for forsvaret.

Til at fortælle om temaerne kommer to amerikanske militæreksperter, som beskæftiger sig med teknologier og redskaber, der skal sikre bedre håndtering af indsamling af efterretningsoplysninger i forbindelse med blandt andet terrortrusler.

Desuden vil Innovation Lab, der har tilknytning til IT-byen Katrinebjerg i Århus, fremvise og demonstrere en række teknologier lige fra skærm- og lyd-teknologi til kommunikationsteknologi, der i fremtiden vil få indflydelse på en række områder inden for forsvaret.

I konferencen deltager repræsentanter fra det danske forsvars forskellige institutioner samt FAD's medlemsvirksomheder.

Jubilæumskonferencen finder sted mandag den 20. november 2006 kl. 9.00 - 17.00 hos Dansk Industri, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.

Se programmet på DI’s hjemmeside

Kilde: Dansk Industri

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094