23948sdkhjf

Widex-familier giver stafetten videre

Ejerne af høreapparatvirksomheden har ansat topchefen fra Nilfisk, Jørgen Jensen, i erkendelse af den øgede kompleksitet i virksomheden.
Ved udgangen af 2013 bliver den daglige ledelse af Widex overtaget af Jørgen Jensen. Nu er det ejerne af virksomheden, som også står for den daglige ledelse, men det bliver altså ændret i erkendelse af, at koncernen er blevet for omfattende. Det skriver Børsen i dag.

Det bliver den nuværende topchef hos Nilfisk Advance, Jørgen Jensen, der skal overtage roret. En af de første opgave bliver effektiviseringer af datterselskaberne.

- Vi må nok sige, at vi ikke har styret tæt nok på datterselskaberne og ikke integreret dem godt nok. En effektivisering af datterselskaberne står højt på dagsordenen, så vi får pillet backoffice-funktioner ud, så de bliver rene salgsorganisationer, siger Jan Tøpholm, administrerende direktør og medejer i Widex, til Børsen.

Usleben diamant
Siden 2000 har Widex tredobbelt sin opsætning, der nu er på tre milliarder kroner. Og der er masser af potentiale i koncernen.

- Jeg ser Widex som en usleben diamant med stor mulighed for at tage markedsandele og forbedre indtjeningen yderligere og dermed bringe selskabet til et nyt niveau, siger Jørgen Jensen, administrerende direktør i Nilfisk-Advance og kommende topchef i Widex, til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078