23948sdkhjf

Effektivisér produktionen – overvåg den!

Trådløs kommunikation uden geografiske begrænsninger betyder nye muligheder for effektivisering, forbedret service, driftssikkerhed, leverancer til tiden, logistik optimering, administrative besparelser og sidst men ikke mindst mindre praktisk arbejde!
Fjernkommunikation med maskiner og tekniske installationer skaber en økonomisk og innovativ løsning inden for fjernovervågning af maskindrift og processer, fjernovervågning af f.eks. af temperatur, tryk, varme, energiforbrug, tank indhold, lækager samt i flere tilfælde mulighed afhjælpning - uden behov for at forlade kontoret eller værksted.

Tovejs-kommunikation med installationer åbner ”et nyt vindue” for uanede muligheder. Høj kommunikationssikkerhed, udstyr i et fornuftigt prisleje og brugervenligt interface betyder, at mange brugere snart vil forlange fjernkommunikation med sine maskiner og udstyr – uanset afstand og branche. Mobil nettet gør det i dag muligt at fjernstyre maskiner, udstyr og tekniske installationer.

Uendelige muligheder
Allerede nu er der mange eksempler på brugere som kan se på afstand om der er tilstrækkeligt med råvarer, om driftsbetingelser overholdes, hvornår der er behov for service eller om brugeren overholder maskinernes arbejdsbetingelser. Ved fejl kan installationerne øjeblikkeligt sende alarmer og ovn i købet iværksætte afhjælpningsaktiviteter – enten automatisk eller fjernbetjent, uden behov for at service personelle forlader kontoret eller vagtstuen. Ja, som sagt - muligheder er uudtømmelige.

Der er mange gode grunde til at vælge en trådløs løsning. Taler man om maskiner og udstyr spredt på forskellige adresser, mobile installationer, midlertidige opsætninger, udstyr adskilt af landegrænser, veje eller bygninger, er trækning af kabler en umuligt løsning. Trådløs styring, overvågning og fjernjustering efter brugernes specifikke behov samt ændringer mht. alarmgrænser, rutiner, tekster kan gennemføres på få minutter.

Få en levende demonstration
Lave priser på både teknikken og kommunikationen varsler en eksplosiv vækst, derfor kom og hør om den nyeste udvikling inden for trådløs kommunikation for industrielle applikationer. Den 20. og 26. februar på Sjælland, samt den 12. og 19. marts i de Jyske, TDC Mobile i samarbejde med Signalix inviterer til seminarer for at demonstrere de mange muligheder. På møderne vil TDC fortælle om GSM/GPRS nettet som en sikker kommunikationsplatform. Signalix vil præsentere teknikken samt udvalgte cases, samtidigt vil der blive demonstreret levende eksempler på teknologien.

Signalix har specialiseret sig i den nyeste GSM/GPRS kommunikationsteknologi og leverer effektive løsninger til industrien. Der er flere virksomheder som allerede har implementeret Signalix i sine installationer. Blandt dem Cheminova, Akzo Nobel Salt, Asnæs Vandværk, Kyndby Værket, E.ON i Malmø m. flere.

Seminarer henvender sig til alle virksomheder der ønsker viden om, hvordan man nemt og sikker kan udnytte den verdensomspændende GSM/GPRS nettet til sikring, overvågning og drift af tekniske anlæg, maskiner og installationer.

Deltagelsen i seminarierne, med efterfølgende lettere anretning, varer ca. 2 timer og er gratis men antallet af pladser er begrænset – der gælder først til mølle princippet.

Yderligere information og tilmelding på www.signalix.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078