23948sdkhjf

Hamann Electronics får kapitalindsprøjtning af Mezzamin

Mezzamin Kapital har nytegnet aktier i Hamann Electronics til en værdi af 9 mio. kr. Dermed er der skabt grobund for elektronikvirksomhedens fremtidige vækst.
Hamann Electronics får tilført ny vækstkapital fra pengestærke Mezzamin Kapital. Ni mio. kr. i lånekapital og nytegnede aktier betyder, at Mezzamin samtidig har erhvervet sig 20 procent af den ejerledede virksomhed. Det skriver Erhvervsbladet i dag.

-Vækst koster penge. Når vi indgår længerevarende kontrakter med kunderne og bliver inddraget stadigt tidligere i kundens planlægning, så bliver vores gennemløbstider længere og det stiller større krav til indkøb og lagre. Så yderligere vækst stiller krav om forøget kapital. Den forøgede kapital gør, at vi kan komme endnu tættere på vores kunder ved at rykke op i værdikæden, siger adm. dir. Gert Nielsen, Hamann Electronics til avisen.

Hamann Electronics har specialiseret sig i mindre serier med tilpassede løsninger, og netop inden for dette område har virksomheden formået at skabe sig en solid position inden for civile og militære leverancer.

Kilde: Erhvervsbladet / http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063