23948sdkhjf

Atea svinger sparekniven

Atea vil styrke sit kundefokus ved at forenkle forretningsgange, sammenlægge afdelinger og reducere medarbejderstyrken med 7 procent, svarende til 101 medarbejdere.
Atea har iværksat en omfattende forandrings- og omstruktureringsproces. Baggrunden for initiativet er, at Atea, i et stadigt mere konkurrencepræget marked, vil forenkle og optimere organisationen og samtidig gøre klar til fortsat vækst. Det betyder, at 101 ledere, mellemledere og medarbejdere mandag blev opsagt. Den samlede topledelse bidrager samtidig med en årlig lønnedgang på 2 mio. kr.

Afskedigelserne vil berøre alle Ateas lokationer i Danmark, og Atea vil fremover beskæftige ca. 1.300 medarbejdere.

- Med vores fokuseringsprogram indleder vi i dag en større omstrukturering af Atea. Vi øger gennemsnitlig span of control fra 7 til 10 medarbejdere pr. leder, vi konsoliderer en række afdelinger og sikrer dermed større samhørighed og handlekraft på tværs af organisationen. Det er afgørende for os, at vi bevarer en kompetent og konkurrencedygtig organisation, hvor der er kort fra beslutning til handling. Det betyder færre ledelseslag, bedre samarbejde på tværs og øget kundefokus, siger administrerende direktør Claus Hougesen.

De samlede initiativer forventes at reducere omkostningerne med 70 mio. kr. i 2014.

- Det er en svær, men nødvendig beslutning at tage afsked med så mange medarbejdere. Vi er nødt til at tilpasse virksomheden og finjustere forretningsområderne, så vi fastholder Atea som en effektiv og sund virksomhed, siger Claus Hougesen.
Læs mere om: ATEA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079