23948sdkhjf

Widex fyrer 85 ansatte i Danmark

Konkurrencedygtigheden skal sikres, og effektiviseringer koster cirka 85 danske medarbejdere jobbet hos producenten af høreapparater.
Der bliver skåret ind til benet hos Widex. 85 ansatte i produktionen i Lynge og samleafdelingen i Helsinge vil blive fyret. Det oplyser Widex i en pressemeddelelse.

- Disse afskedigelser berører os alle dybt, men de er desværre nødvendige for at sikre vores konkurrencedygtighed fremover, siger Widex-direktør Jørgen Jensen i pressemeddelelse og tilføjer.

- Det er vigtigt at bringe vores omkostninger ned, så vi også på sigt har frihed til at investere i vores fremtid og kan fortsætte med at levere markedets bedste løsninger til mennesker med høretab.

Ifølge den foreløbige plan vil afskedigelserne finde sted med udgangen af oktober måned, og fyringsrunden vil skære cirka hver tiende medarbejder væk i Danmark.

Nyansat direktør
Beslutningen er et led i en overordnet effektiviseringsplan, der indebærer en effektivisering af produktions-flowet og en reduktion af lagrene, skriver virksomheden i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079