23948sdkhjf

Eltronic får ny medejer

SE Blue Equity indgår partnerskab med stifter og ejer Lars Jensen om videreudvikling af teknologivirksomheden Eltronic.
Ejer og adm. direktør Lars Jensen, der stiftede Eltronic i 2000, har valgt at sælge halvdelen af Eltronic til SE Blue Equity. Lars Jensen fortsætter som medejer og adm. direktør.

Som en integreret del af ændringen af ejerforholdene, vil medarbejderne i Eltronic blive tilbudt et væsentligt medejerskab af virksomheden.

- Jeg har gennem de seneste år haft et ønske om at inddrage en stærk medejer sammen med Eltronic-medarbejderne, der kan danne den nye platform for at videreudvikle og vækste virksomheden. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har solgt Eltronic, men tværtimod, gennem aftalen med SE Blue Equity, inddraget en partner og dermed skabt fundamentet for langsigtet bæredygtighed, udtaler Lars Jensen.

Han understreger, at det samtidig har været en del af hans langsigtede plan at kunne tilbyde medarbejderne en væsentlig ejerandel i virksomheden. Og det sker så nu.

Eltronic bidrager til effektivisering og omstilling i industrien
Hos SE Blue Equity ser man frem til det kommende partnerskab. Det er SE Blue Equity’s målsætning at skabe en platform for værditilvækst i gode og sunde, mindre, danske virksomheder, dels gennem et aktivt ejerskab, dels gennem direkte interaktion mellem SE Blue Equity’s investorer og virksomhederne.

- Vi er meget stolte af, at Lars Jensen har valgt os som sin fremadrettede partner og glæder os til, i fællesskab med Lars og Eltronic’s medarbejdere, at videreudvikle Eltronic på et sundt industrielt grundlag. Lars har over 14 år på fornemmeste iværksættermanér bygget en imponerende virksomhed op, der har et stort yderligere vækstpotentiale, udtaler Christian Møller, managing partner i SE Blue Equity.

Han fortsætter:

- Eltronic er eksponent for det bedste i dansk erhvervsliv: Innovation, kompetence, dygtige medarbejdere og en stærk virksomhedskultur. Det er det, vi skal leve af fremadrettet i Danmark, og her kan Eltronic vise vejen - både i sig selv og ved at bidrage til kundernes forbedrede konkurrenceevne. Vi er klar til at hjælpe med at løfte Eltronic til det næste niveau, slutter Christian Møller.

Eltronic, med hovedsæde i Hedensted, har arbejdet for fremstillingsindustrien i mere end et årti med engineering, system-integration og automatisering for at forbedre sine kunders konkurrenceevne. Kunderne, der primært består af store danske industrivirksomheder, betjenes globalt. Eltronic beskæftiger 160 medarbejdere og har en omsætning på 170 millioner korner.

Udover Eltronic har SE Blue Equity investeret i EMT Nordic A/S og Roll-o-Matic A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078