23948sdkhjf

JJ Mechatronic satser på totalløsninger

Virksomheden har netop samarbejdet med en virksomhed om produktion af testapparater.
JJ Mechatronic gennemgår en udvikling i disse år. Fra at være en ren mekanikleverandør har virksomheden i større og større omfang bevæget sig hen i mod at kunne løse mere komplette løsninger. For eksempel at fremstille et færdigt produkt for en kunde i stedet for kun at levere dele til produktet.
Et samarbejde med Q-Interline, der sælger og udvikler testapparater, er netop resultat af denne udvikling.

- Det har været en kompleks opgave, der krævede masser af ressourcer. Og så er det et forretningsområde, som vi arbejder målrettet med og som stadig udvikler sig for os, siger Willy Madsen, sales manager hos JJ Mechatronic.

Ni måneder
Der gik cirka ni måneder fra den første kontakt om samarbejde med Q-Interline blev indledt til det første produkt, som JJ Mechatronic havde produceret og samlet, kom på gaden. Undervejs gik der lang tid med at få udarbejdet en komplet dokumentation over produktionen, så kunden kunne være sikker på kvaliteten af produktet.
Samarbejdet betyder også, at JJ Mechatronic er kontraktlig forpligtet til altid at have kundens varer på lager.

JJ Mechatronic arbejder ikke med kæmpe ordrestørrelser, men ofte i seriestørrelser på 25-500 stykker. Arbejdet med at producere delene og samle det færdige produkt har skabt en synergi mellem virksomhedens to afdelinger, mekanik og elektronik.

Nyansættelser
Det nye fokusområde har således medført at vi har kunnet ansætte 2-3 personer mere, primært til montagearbejde, så vi dag har rundet 30 ansatte.

- Vores montageafdeling er blevet styrket af de nye ordrer, men også vores øvrige produktionsafdelinger har haft glæde af udviklingen, hvilket har betydet at vi her har kunnet fastholde uændret beskæftigelse, udtaler Willy Madsen

Det gode samarbejde med testapparatvirksomheden har givet JJ Mechatronic mod på mere. I øjeblikket ligger Jyderup-virksomheden i forhandlinger med en virksomhed, der leverer produkter til den maritime sektor, om et lignende samarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078