23948sdkhjf

KB Electrotech begæret konkurs

Virksomheden har begæret sig konkurs ved skifteretten i Horsens.
Ry-virksomheden har begæret sig konkurs. KB Electrotech fremviste et underskud på fem millioner kroner i sidste regnskabsår, og nu er økonomien altså så dårlig, at ledelsen valgte at kaste håndklædet i ringen.

- Virksomheden har selv valgt at begære sig konkurs, fordi man skønnede, at det ikke ville være forsvarligt at køre videre med virksomhedens kreditrammer og økonomi, siger kurator Jan Bruun Jørgensen, advokat ved Andersen Partners i Kolding, til Electronic Supply.

25 ansatte
Virksomheden har haft store ordrer i blandt andet Norge, hvor man har været med i store vejprojekter og tunnelbyggerier for det norske vejvæsen. Kuratoren oplyser, at de man er nået meget langt med de to største projekter, mens to andre projekter knapt er startet op.

Der var ansat omkring 25 ansatte i KB Electrotech, mens man lejede yderligere arbejdskraft ved samarbejdspartnere.

Færdig til tiden
Tiden er en stor faktor i en fortsættelse af aktiviteterne. Kurator har oplevet en vis interesse, men man er presset af tiden, fordi det norske vejvæsen har en interesse i, at tunnelbygningerne er færdige til tiden.

- Det er for tidligt at sige noget om fremtiden, og vi arbejder på højtryk. Der er for eksempel et møde i Norge i dag, siger kuratoren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078