23948sdkhjf

Direktør stopper øjeblikkeligt hos Chemometec

Torsten Freltoft fratræder sin stilling omgående, og COO Steen Søndergaard Larsen bliver konstitueret administrerende direktør.
Midt i august tiltrådte Torsten Freltoft stillingen som administrerende direktør. Toenhalv måned efter er han fortid i virksomheden.

- Vi må konstatere, at den nye bestyrelses forventninger ikke kunne opfyldes, og så var det et gensidigt ønske at stoppe samarbejdet, siger bestyrelsesformand Preben König til Electronic Supply.

Torsten Freltoft fratræder sin stilling efter gensidig overenskomst med virkning fra dags dato, og COO Steen Søndergaard-Larsen vil blive konstitueret i den ledige stilling.

- Det er så nyt, så vi skal nu til at sondere markedet. Vi har en glimrende konstitueret direktør, så der er ingen hastværk, siger bestyrelsesformanden.

Anden direktør i år
Hos Medico-producenten har det været et turbulent år med meget aktivitet i chefstolen. Tilbage i Maj fratrådte Martin Glensbjerg sin stilling som administrerende direktør for selskabet. Han havde siddet på posten i de seneste tre år, og han er en af ChemoMetecs oprindelige grundlæggere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078