23948sdkhjf

HP Elektronik-montage investerer i ny SMD-linje

Der er fokus på kernekompetencerne hos HP Elektronik-montage, som er blandt de nominerede til at modtage Den Gyldne Loddekolbe.
Adm. direktør Thor Mønsted er ikke i tvivl om, hvorfor HP Elektronik-montage er blandt de syv nominerede til at modtage Den Gyldne Loddekolbe 2013.

- Vi er ultra dedikerede til vores kernekompetencer og gør absolut kun dét, som vi er bedst til. Det vil sige montage af prototyper på kort tid, små og mellemstore produktionsserier med fleksible leveringsmodeller og korte leveringstider samt åben kommunikation og kundeservice med hurtig stillingtagen og svar, siger han til Electronic Supply og fortsætter:

- Det har været en succes, da vi har oplevet, at samarbejdet med eksisterende kunder er udvidet, og at en række nye kunder har valgt os netop på grund af vores dedikation til vores kernekompetencer.

Fokus på interne processer
Tilgangen af nye kunder har medført, at elektronikvirksomheden har udvidet på to forskellige områder.

- Som følge af den øgede ordretilgang har vi i oktober valgt at investere i endnu en SMD-linje fra MyData, så vores maskinkapacitet er fordoblet. Den ekstra kapacitet skal samtidig være medvirkende til, at vi kan tilbyde samme høje grad af fleksibilitet, selvom vi har fået markant flere ordrer og kunder, fortæller Thor Mønsted.

Han fortsætter:

- Som en anden følge af den øgede ordretilgang valgte vi i starten af 2013 at udvide vores produktionsareal med 350 m2. De ekstra kvadratmeter skal bruges til den nye SMD-linje samt to store lokaler, som er indrettet til box-build og test. Den ekstra plads har samtidig gjort det muligt at forbedre den interne logistik.

Og det har netop været et fokuspunkt for Ballerup-virksomheden, som især oplever, at kunderne efterspørger fleksibilitet.

- Inden for de sidste år har vi samtidig arbejdet intensivt med forbedring af interne processer, således at gennemløbstiden er blevet kortere. Den forbedrede interne struktur kommer os også til gode i form af en langt forbedret evne til at håndtere ekstreme hastesager. Alle ansatte hos HP Elektronik-montage er indført i denne kultur og det mindset omkring en høj grad af fleksibilitet. I vores verden handler det om kundeservice, kundeservice og endnu mere kundeservice, slutter direktøren.

Fakta: Den Gyldne Loddekolbe

Den Gyldne Loddekolbe er siden 2010 blevet uddelt hvert år af udviklingshuset Axcon til den danske elektronikmontagevirksomhed, der har det bedste produkt indenfor prototypeproduktion.

Axcon indsamler nomineringer, som vurderes ud fra fem parametre: håndtering af styklister, hurtighed, kvalitet, rådgivning og sparring samt overslag/kostberegninger.

Herefter er det op til de udviklere, der modtager Axcons nyhedsbrev, at stemme blandt de syv nominerede, som i år omfatter Alpha-elektronik, BB Electronics, CB Svendsen, ETK EMS Group, HP Elektronik-montage, HLH Electronics og Styromatic.

ETK EMS Group vandt titlen i både 2010 og 2012, mens BB Electronics løb med hæderen i 2011.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047