23948sdkhjf

Servodan skifter direktør

Sønderborg-virksomheden Servodan får ved årsskiftet ny direktør, når Leif Petersen overlader roret til Henrik Raunkjær.
Efter 31 år i front for Servodan giver Leif Pedersen tøjlerne videre. Det sker ved årskiftet, når Henrik Raunkjær sætter sig i stolen. Dermed ligger ledelsen af den oprindeligt familieejede virksomhed ikke længere i familiens hænder, som virksomheden ellers har gjort siden starten i 1958. Det skriver Servodan i en pressemeddelelse.

- Til årsskiftet har jeg efter 31 års arbejde for Servodan valgt at trappe ned og overlade roret til Henrik, der overtager direktørstolen fra den 1. januar 2014. Dermed er vores fars – og også vi tre brødres – livsværk i rigtig gode hænder, og jeg kan med ro i sindet trække mig tilbage, fortæller Leif Petersen.

Parløb i et år
I 2008 blev Servodan overtaget af belgiske Niko Group. Den nye administrerende direktør Henrik Raunkjær kommer også fra den belgiske virksomhed.

- Det seneste år har jeg arbejdet som CTO for Niko Group sideløbende med, at Leif og jeg har forberedt generationsskiftet og kørt parløb på en lang række områder, fortæller Henrik Raunkjær

Erfaren branchemand
Henrik Raunkjær har i over 25 år haft ledende stillinger hos industrielle virksomheder i ind- og udland. Han er uddannet Elektronikingeniør, har blandt andet været CEO og grundlægger af Powerlynx, det nuværende Danfoss Solar Inverters, hvor han ligeledes var administrerende direktør i en periode.

Tidligere har Henrik været administrerende direktør for Focon i Sønderborg og udviklingsdirektør hos Bang & Olufsen i Struer.

Direktørskiftet bliver markeret med en reception torsdag den 9. januar fra klokken 13-16 hos Servodan i Sønderborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109