23948sdkhjf

Atea ny leverandør på print og kopi til staten

Atea har indgået to rammeaftaler med Moderniseringsstyrelsen om indkøb af printere og multifunktionsprintere til staten.
Rammeaftalerne omfatter indkøb af printere, tilbehør og tilknyttede serviceydelser samt indkøb af multifunktionsmaskiner (kopimaskiner), tilbehør og tilknyttede serviceydelser. Aftalerne har tilsammen en forventet omsætning på et trecifret millionbeløb de næste to år.

- Atea har de sidste otte år været leverandør på rammeaftalen om printere, men har nu gjort rent bord og vundet begge aftaler. Det er vi naturligvis stolte af, siger Charlotte Bornemann, afdelingsdirektør for Document Solutions i Atea.

- Integration af print og kopi i infrastrukturen bliver mere og mere komplekst. Rammeaftalerne, der omfatter indkøb af printere, tilbehør og tjenester og kopimaskiner, giver os nu mulighed for at rådgive staten bedst muligt om, hvordan man skaber smidige arbejdsgange, automatiserer processer og får print og kopi nemt integreret i infrastrukturen, siger Charlotte Bornemann, Atea.

Ud over de statslige institutioner vil også en række selvejende institutioner eksempelvis højskoler, gymnasier og Team Danmark kunne gøre brug af rammekontrakten. Desuden kan Folketinget, Danmarks Nationalbank og Færøernes Hjemmestyre også vælge at gøre brug af aftalen. Cirka 80.000 medarbejdere i staten vil være forpligtede til at benytte printere og multifunktionsprintere fra Atea de næste to år med mulighed for forlængelse.
Læs mere om: ATEA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063