23948sdkhjf

Nortelco Electronics vælger nyt agentur

Nortelco Electronics tilbyder nu Audio Precision i Danmark, Sverige og Norge, ligesom virksomheden opruster på området for intern salg og marketing.
Med virkning fra 1. januar 2014 tilbyder Nortelco Electronics Audio Precision i Danmark, Sverige og Norge.

- Audio Precision er anerkendt som nummer et i verden inden for High-end Audio test og har den bedste performance tilgængelig på markedet samt et moderne og intuitivt bruger interface. Audio Precision’s nye store satsning indenfor akustiske målinger gør at Nortelco Electronics også tilbyder G.R.A.S’s produkt program. Nortelco Electronics har derfor indgået en samarbejdsaftale med akustik ingeniøren Kelvin Varst, der indtræder i en applikation og support funktion på audio området, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Med tilføjelsen af Audio Precision er Nortelcos produktprogram udvidet yderligere, da det i forvejen omfattede brands som Tektronix, Keithley, TTi, Quantum data og EMTest.

Nortelco præsenterede mandag i denne uge en ny sælger, og nu kan virksomheden så løfte sløret for, at også den intern salgs- og marketingsfunktion får et løft med ansættelsen af Ida Maria Sætre.

- Ida skal stå for marketingsaktiviteter samt drive kampagner på basis test og måle udstyr. Derudover er Nortelco Danmark repræsenteret af Tommi Sørensen som fungerer som slagschef samt den nyansatte sælger Peter Herbst der er produkt specialist på Audio og EMC test, lyder det i meddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08