23948sdkhjf

Nyt frasalg hos Vestas

Vindmølleproducenten har solgt sine kallibrerings-aktiviteter til Exova Metech.
Som et led i aftalen overtager Exova Metech 18 medarbejdere hos Vestas og kommer fremover til at levere kalibrerings-services til Vestas over hele verden.

Opkøbet indbefatter aktiviteter i Lem og Denver, USA, ligesom Exova Metech også har forpligtet sig til at overtage Vestas’ kalibrerings-aktiviteter i Kina senere i 2014.

- Vores aftale med Vestas bekræfter vores position som en af de førende leverandører af teknisk krævende services til vindmølleindustrien. Dette skridt understreger vores evne til at levere fleksible løsninger til kunderne såvel som vores ambitioner om at udvide vores globale fodaftryk gennem strategiske opkøb og alliancer, siger Hans Åberg, administrerende direktør hos Exova Metech.

- Vi har samarbejdet med Exova Metech gennem mange år, og denne aftale sikrer den bedste kalibrerings-partner for vores virksomhed. Ved at outsource vores kalibrerings-services kan vi bedre fokusere på vores kerneaktiviteter samtidig med, at vi bibeholder det højeste niveau af teknisk service inden for denne kritiske disciplin, tilføjer Nicola Gianluca Raimondi, senior manager QSE insident management and head of calibration hos Vestas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.177