23948sdkhjf

Ny EMS-producent ser dagens lys

J-EMS ApS er blevet etableret i Slangerup og satser på et bredt udvalg af EMS-ydelser til den danske industri.
Det er Johnny Andersen, der gennem en årrække har arbejdet hos CB Svendsen, som har besluttet sig for at springe ud i livet som iværksætter.

- Jeg har startet en lille underleverandør-virksomhed inden for elektronikmontage – fra prototyper til småserier, men også med kompetencer inden for rework, kontrolarbejde - herunder også stikprøvekontrol og lettere kabelarbejde, fortæller han til Electronic Supply.

Maskinparken på plads
Johnny Andersen har lejet sig ind hos en tidligere industrielektriker, og her er virksomhedens værksted blevet installeret på et indledningsvist beskedent areal, men med mulighed for udvidelse senere, hvis det bliver nødvendigt.

- Jeg har anskaffet screeningsudstyr, en wapor phase-ovn, manuel pick & place maskine , varmeskab og har også mulighed for at vaske print, udføre håndmontage, maskinmontage og selvfølgelig håndlodning, siger Johnny Andersen, og tilføjer:

- Så har jeg selvfølgelig også indkøbsdelen med som en del af forretningsgrundlaget, hvor jeg kan forsyne kunderne med elektronikkomponenter, mekanik, print, forbrugsmaterialer, maskiner, håndværktøj osv.

Satser på udvidelse
I første omgang er han eneste medarbejder i virksomheden, som kommer til at satse på et bredt udvalg af opgaver inden for elektronikindustrien med hovedvægten på prototyper og rework.

- På sigt regner jeg med at udvide – blandt andet med testfaciliteter, og hvis det bliver nødvendigt også udvikling, lyder det fra Johnny Andersen.

- Men jeg vil ikke ansætte ekstra medarbejdere, før jeg er sikker på at have opgaverne til det. I stedet har jeg et netværk af freelancere, der hjælper til plus nogle etablerede firmaer, som kan hjælpe til med større opgaver, hvis det bliver nødvendigt, slutter han.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078