23948sdkhjf

Koncernchef forlader Atea

Når årsregnskabet på onsdag er fremlagt i Oslo, slutter en epoke i Atea. Efter 16 år i Atea-koncernen har koncernchef Claus Hougesen nemlig valgt at stoppe.
Koncernchef Claus Hougesen har valgt at fratræde som øverste chef for Atea-koncernen. Det sker efter regnskabsaflæggelsen i næste uge i Norge, hvor Atea er noteret på fondsbørsen i Oslo. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Claus Hougesen har sammen med bestyrelsesformand Ib Kunøe været arkitekten og drivkraften bag opbygning af Nordens største virksomhed inden for it-infrastruktur. Først som chef for danske Topnordic med 500 millioner danske kroner i omsætning tilbage i 1998 og, efter en række opkøb og fusioner, som koncernchef for Atea, der med 22 milliarder norske kroner i omsætning og 6.600 medarbejdere ifølge selskabet selv er Nordens markedsleder.

- Rejsen med Atea har været et fantastisk eventyr og en alletiders succes. Jeg føler, at jeg afleverer en virksomhed i topform, og jeg er utrolig stolt over den arbejdsplads, vi har skabt sammen med vores medarbejdere. Det har været de bedste år i min aktive karriere med masser af udfordringer. Nu vil jeg, efter 27 år i it-branchen, prøve at stå på helt egne ben, siger fratrædende koncernchef Claus Hougesen.

Ny koncernchef bliver nordmanden Steinar Sønsteby, der i dag er Executive Senior Vice President i Atea ASA.

Læs mere om: ATEA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064