23948sdkhjf

Milestone Systems allierer sig med elektronikgigant

Softwarevirksomheden Milestone Systems i Brøndby skal hjælpe Samsung med at indtage en førerposition på markedet for netværksbaserede overvågningskameraer.
Det skriver Børsen.

Hidtil har elektronikgiganten Samsung primært brugt deres egenudviklede software i produktion af digitale netværksbaserede kameraer. Men med en ny aftale skal Milestone Systems, der arbejder med software til styring af digitale overvågningskameraer, nu være med til at løfte Samsungs position på området.

Valget af Milestone Systems skyldes ifølge direktør i Samsung, Cheol Kyo Kim, at der er tale om et åbent system, samt at softwarefirmaet er markedsledende.

En samarbejdspartner som går hele vejen
- Vi er rigtig glade for, at Samsung har valgt at samarbejde endnu tættere med os, end de har gjort hidtil. Vi har at gøre med et af verdens absolutte superbrands, og når de hos Samsung giver sig i kast med noget nyt, går de hele vejen, siger Milestone Systems’
administrerende direktør, Lars Thinggaard, til Børsen.

Han fremhæver, at softwaregiganten sætter alle kræfter ind, når de går ind på et område med flere produkter, annoncering og lignende.

Milestone Systems har ifølge Børsen p.t. en markedsandel på otte procent blandt de softwareplatforme, der anvendes til digitale videoovervågningssystemer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11