23948sdkhjf

Her er Prevas-koncernens største kunder

To af de absolutte sværvægtere fra det svenske erhvervsliv er med til at trække omsætningen op hos den svenske konsulentvirksomhed.
Prevas meddelte i sidste uge, at koncernen kom ud af 2013 med en nettoomsætning på 687,8 mio. svenske kroner, hvilket var 43,3 mio. svenske kroner bedre end året før.

Læs også: 'All time high’ i Prevas’ ordreindgang

En stor del af æren tilfalder to af svensk erhvervslivs absolut største virksomheder, viser en gennemgang af koncernens regnskab. Her markerer Saab og Ericsson med henholdsvis 9 og 8 procent andel sig nemlig som de største kunder efterfulgt af schweiziske ABB samt yderligere to svenske koncerner i form af Axis Communication og Atlas Copco.

Med til historien hører, at Saab og Ericsson i 2012 stod for 21 procent af omsætningen i Prevas, hvorfor de to store kunders andel altså er faldet i løbet af 2013. Også et tredje svensk nationalklenodie i form af Volvo har mistet kundebetydning, idet bilfabrikantens andel er faldet fra 5 procent i 2012 til under 3 procent i det seneste regnskabsår.

Med en andel på 21 procent er det fortsat værkstedsindustrien, der er Prevas’ største kundegruppe, mens telekommunikation i 2013 udgjorde 11 procent mod 14 procent i 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094