23948sdkhjf

CB Svendsen opruster med nyansættelser

Efterspørgsel på layout får nu elektronikvirksomheden fra Værløse til at udvide medarbejderstaben med flere ingeniører.
CB Svendsen har udvidet medarbejderstaben ved at ansætte tre ingeniører til forskellige stillinger. Ansættelserne sker som en direkte konsekvens af den stigende efterspørgsel på layout, oplyser Jakob Svendsen fra CB Svendsen, til Electronic Supply.

Power ingeniør Finn Erik Brøsen er ansat i udviklingsafdelingen for custom designed power supplies. Han kommer fra en lignende stilling i Rovsing A/S, hvor han udviklede power elektronik til test af satellitudstyr.

Ingeniør Niels Hasselstrøm er ligeledes ansat i udviklingsafdelingen for power supplies. Han varetager også firmaets EMC laboratorie.

Endvidere er ingeniør Claus Vendelbo Petersen ansat i Cad-afdelingen for layout af trykte kredsløb i virksomhedens Cadence Allegro system. Claus har gennem godt 12 år arbejdet i GH Design med tilsvarende opgaver.

Læs også: CB Svendsen får sin anden ordre til CERN

CB Svendsen er blandt andet leverandør på udvikling af elektronisk udstyr, EMC-måling, design af mekanik, 3D-printning af plastemner, produktion af elektronik og færdige apparater, layout af trykte kredsløb og serigrafi.

Virksomheden beskæftiger sig med montering af prototyper, 0-serier og serieproduktioner og har foruden domicilet i Værløse produktion i Polen.

Kunderne findes blandt andet inden for forsvaret, elektronik-, medicinal-, telekommunikations-, off shore- og maskinindustrien samt benzinselskaber og den maritime sektor.

CB Svendsen beskæftiger omkring 50 ansatte og cirka 30 procent af virksomhedens omsætning eksporteres.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157