23948sdkhjf

Travlhed betyder nye medarbejder hos Martin

Februar har været en travl måned for lysfabrikken Martin by Harman, som nu har ansat 22 nye medarbejder og 25 vikarer i Frederikshavn. Og direktøren varsler flere nyansættelser i de kommende måneder.
Det skriver Kanal Frederikshavn.

Virksomheden måtte ellers i november fyre 20 ufaglærte i produktionen i Frederikshavn, men efter en travl februar beskæftiger lysfabrikanten nu 200 fastansatte i Frederikshavn – et tal der i november lød på 178. Og dertil kommer desuden 25 vikarer.

- Vores marked går meget i bølger, og det kan være besværligt at forudse, hvad der sker. Nogle gange kan det svinge fra måned til måned, og andre gange er det uge for uge, så det kan være svært at vide, hvor godt vi står, men efter to sløje måneder har vi haft meget travlt i februar, siger direktør Peter Høy til Kanal Frederikshavn.

Den øgede aktivitet skyldes dels en øget efterspørgsel på virksomhedens eksisterende produktprogram, og dels at der er kommet mere fokus på virksomhedens nyeste produkt - Mac Quantum, oplyser mediet.

Martin by Harman har i mange år været hovedleverandør af forskelligt udstyr til Det Internationale Melodi Grand Prix, og selvom det endnu ikke er besluttet om lysfabrikken skal levere lysudstyr igen i 2014, så er Peter Høy optimistisk. Han vurderer desuden, at Martin by Harman vil få brug for mange flere medarbejdere, hvis fremgangen forsætter i 2014. Det skriver Kanal Frederikshavn.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079