23948sdkhjf

Rose Technology: Flytning markerer ny identitet

Elektronikvirksomheden er flyttet i nye lokaler for blandt andet at øge synligheden over for omverdenen og styrke profilen som en etableret virksomhed.
Når Rose Technology den 21. marts kl. 14.00 er vært ved en reception i de nye lokaler i Jyllandsgade 28 i Sønderborg, handler det om mere end bare lysten til luftforandring.

Bag flytningen fra Syddanske Forskerparker på Ellegårdvej 36, som reelt blev gennemført i januar, ligger også et ønske om at sætte streg under en ny og mere stærk identitet hos Rose Technology.

- Vi er en virksomhed, der vokser, og som har et ønske om at positionere os mere synligt både i forhold til omverdenen og vores egne medarbejdere. Syddanske Forskerparker passer godt til nye igangsættervirksomheder, og den beskrivelse passer ikke ligefrem på os, så med flytningen understreger vi også vores identitet som en voksen virksomhed, siger adm. direktør Bjørn Michael Rydder til Electronic Supply.

Flytning en del af offensiv
På den nye adresse i Jyllandsgade bliver Rose Technology en del af HD Erhvervspark, men Bjørn Michael Rydder understreger, at de nye lokaler i første omgang ikke er valgt med henblik på et samarbejde med nabovirksomhederne.

- Nej, det er ikke umiddelbart derfor, vi har valgt stedet. Vi har kun fokuseret på, hvor vi fandt de mest passende lokaler, som både gør os synlige for omverdenen og lette at komme til. Vi vil have kunder fra hele landet, så vi skal være lette at finde og gerne ligge tæt på eksempelvis motorvejen med gode parkeringsmuligheder. De krav får vi opfyldt her, siger direktøren.

Flytningen er ikke den eneste offensiv, Rose Technology sætter i søen, og selv om Bjørn Michael Rydder afviser, at virksomheden pønser på landsdækkende tv-reklamer, vil man formentlig komme til at se mere til Rose Technology i fremtiden.

- Vi har en lang række projekter, vi arbejder på, og som skal styrke vores ansigt udadtil. Vi har for eksempel ikke lavet noget nyt på hjemmesidefronten længe. Men vi kommer ikke til at lave revolutioner – vi satser i stedet på udvikling, og så overlader vi revolutionerne til elektronikdelen, konstaterer direktøren.

Ingen plan om 200 ansatte
Rose Technology beskæftiger i dag 18 ansatte, og det var blandt andet hensynet til dem, der blev en afgørende bevæggrund for flytningen. Men også en offensiv over for kommende medarbejdere var blandt argumenterne for at flytte domicilet et par kilometer mod syd.

- Det er vigtigt, at vores medarbejdere har det godt og føler sig veltilpasse. De skal have en god følelse af, hvem vi er som virksomhed. Men vi skal også kunne tiltrække nye og kompetente folk, og det tror jeg, vi får nemmere ved nu, siger Bjørn Michael Rydder.

Rose Technology har derfor plads i de nye lokaler til at udvide, hvis behovet for medarbejdere skulle stige. Og det er et klart mål, fortæller Bjørn Michael Rydder med en tilføjelse om, at han ikke har en målsætning for, hvordan virksomheden kommer hurtigt op på 200 ansatte liggende i skuffen.

- Men vi har lagt en god bund for fremtiden, og jeg føler, at vi står bedre nu end før, konstaterer Bjørn Michael Rydder.

Rose Technolgy indvier officielt de nye lokaler den 21. marts kl. 14-17. Klik her for mere information og tilmelding til receptionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125