23948sdkhjf

Direktørexit i Cobham

To år efter, at engelske Cobham overtog satellitkommunikationsvirksomheden Thrane & Thrane, vælger selskabets direktør siden 2007 nu at gå af. Samtidig bekræfter Comham, at man nu samler sin danske produktion af kommunikationssystemer i Pandrup nord for Aalborg.
Det skriver Berlingske Business.

- Det har været en stor opgave at fusionere Thrane & Thrane ind i Cobham og etablere en ny division under Cobham Satcom-navnet. Men vi har nu fået skabt en stærk global virksomhed inden for satellitkommunikation, og vi har realiseret mange af de store synergimuligheder, der lå til grund for salget, siger den 63-årige afgående direktør, Walther Thygesen til Berlingske Business.

Han forsætter på posten frem til 1. juli i år, hvor hollænderen Paul H. Jonna tiltræder som direktør.

Samler produktionen i Pandrup
Samtidig med meldingen om selskabets direktørskifte, bekræfter Cobham, at virksomheden samler sin danske produktion af kommunikationssystemer i Pandrup nord for Aalborg. 200 af Cobhams 600 danske ansatte vil fremover have adresse her.

Cobham flytter samtidig produktionen af en række produkter fra nogle af selskabets amerikanske virksomheder til fabrikken i Pandrup, skriver Berlingske Business.

- Vi har igennem længere tid arbejdet på at organisere vores produktions- og udviklingsaktiviteter på en mere optimal måde, og det giver faciliteterne i Pandrup os mulighed for. Vi ser derfor frem til at kunne rykke ind i de nye rammer, der også indebærer, at vi er godt forberedt til en eventuel fremtidig ekspansion, siger Walther Thygesen i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094