23948sdkhjf

Delfi kommer på hylderne i Budapests lufthavn

Heinemann Duty Free har valgt Delfi Technologies og Displaydata som sine foretrukne globale leverandører af ESL-løsninger.
Det oplyser Delfi Technologies i en pressemeddelelse.

Heinemann Duty Free har ifølge Delfi besluttet at investere i en ESL-løsning for at være i stand til at opdatere vare- og prisinformationer hurtigt og effektivt i butikkerne. Med hyppige udsving i valutakurserne, vil løsningen gøre det muligt at holde styr på prisændringer og opdatere informationen på hylden omgående.

I første omgang implementere alle Heinemann butikker i Budapest Lufthavn nu Breece-løsningen med forskellige størrelser elektroniske hyldeforkanter, som skal vedligeholde al vare- og prisinformation samt multi-valuta. Og som global leverandør har Delfi udsigt til mange flere ordrer fra Heinemann.

Heinemann er således aktiv i mere end 61 lufthavne i 27 lande, hvor virksomheden opererer omkring 230 Heinemann Duty Free & Travel Value butikker, konceptbutikker og butikker for internationalt anerkendte mærker. Virksomheden opererer også butikker på krydstogtskibe og i grænsehandelen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079