23948sdkhjf

To nye direktører til Milestone Systems

Softwarevirksomheden opruster med ny global marketingdirektør og ny salgsdirektør for distribution.
Milestone Systems har ansat Inger Holm Vinther som ny Director for Corporate Marketing og Kitty van der Sluis som EMEA Sales Distribution Director, der oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Ingers erfaring fra stillinger som marketingsdirektør i store, danskejede teknologiudviklende virksomheder, der agerer globalt, gør hende til et perfect match for Milestone. Senest har hun haft ansvaret for Corporate Marketing hos den globale IT-virksomhed 3Shape – en virksomhed specialiseret i 3D software og scannere. Her har hun været med til at understøtte virksomhedens kraftige vækst i flere end 100 lande ved at opbygge en succesfuld marketingafdeling, fortæller Christian Bohn, VP for Alliances Corporate Marketing i Milestone Systems.

Før 3Shape har Inger haft Marketing Manager-stillinger i blandt andet GN Netcom, Excitor og Kunde & Co.

- Som en respons på den fortsatte tendens i branchen mod open platform digital video vil der komme mange produktlanceringer fra Milestone. Det er min opgave at sikre, at Corporate Marketing er gearet til at understøtte det. Afdelingen har ansvar for Milestones brand og produktbrands, og en af vores vigtigste opgaver er at blive endnu bedre til at præsentere produkterne på en ny og interessevækkende måde, siger Inger Holm Vinther, Director for Corporate Marketing, og fortsætter:

- Jeg kan lide den pioner- og entreprenørånd, vi har hos Milestone. Teknologi er langt mere spændende og udfordrende at sælge end shampoo og sko - det kræver stor erfaring og talent at kommunikere om produkterne på en letforståelig måde.

Fokus på samarbejde med distributører
Milsstone Systems har udviklet sine partner-initiativer igennem længere tid, hvilket betyder at ekstra ressourser løbende er blevet allokeret til samarbejdet med distributører. For bedre at kunne styre disse aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika ansætter Milestone nu Kitty van der Sluis i en nyoprettet stilling som EMEA Sales Distribution Director.

- Milestone sælger alle produkter gennem distributionspartnerne, og de er derfor også vores vigtigste strategiske partnere, som vi fortsat skal lytte til, hjælpe og vokse i takt med, siger Kitty van der Sluis.

- Jeg ser frem til at fastholde og styrke relationen med distributionspartnerne og trække på mine erfaringer fra IT- og sikkerhedsbranchen. Jeg kender mange af de vækst-udfordringer, som vores distributionspartnere står over for, og Milestone har netop de rigtige produkter i denne sammenhæng, forsætter Kitty van der Sluis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063