23948sdkhjf

Lumigon klar med ny dansk smartphone

Torsdag løftede danske Lumigon sløret for sin nye smartphone T2 HD, der kommer i salg på verdensplan i løbet af andet kvartal 2014.
- Denne telefon er et kvalitetshåndværk, som vi har bygget med omhu og passion. De anvendte materialer er nøje udvalgt for at gøre telefonen robust og samtidig eksklusiv og lækker at se og røre ved. Man kan tydeligt mærke, at dette er et kvalitetsprodukt, når man holder telefonen i hånden. Derfor opfordrer vi alle i vores kampagne til selv at ’Feel the difference’, siger Lars Gravesen, CEO i Lumigon, om den nye smartphone, der byder på et minimalistisk skandinavisk design, er vandafvisende og har detaljer i robust rustfrit stål samt en række innovative funktioner som fx blitz på forsiden og en intern hukommelse på op til 128 GB.

Ideel til selfies
Lumigons nye T2 HD introducerer en FrontFlash, som er en blitz til kameraet på forsiden af telefonen, der gør det muligt at tage skarpe selfies eller foretage videoopkald selv i mørke omgivelser.

- Det er blevet til en verdensomspændende trend at tage og dele selfies. Og med T2 HD's FrontFlash kan man nu forevige et særligt øjeblik i enestående billedkvalitet, selv når det er mørkt, lyder det fra Lars Gravesen.

T2 HD er samtidig udstyret med lydteknologi fra Bang & Olufsen ICEpower.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063