23948sdkhjf

Dronebygger vinder iværksætterpris

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har tildelt bornholmske Esben Nielsen, der producerer droner til foto- og videooptagelser, prisen som Årets Iværksætter.
Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har tildelt stifter af virksomheden Little Small Things og dronebygger Esben Nielsen titlen som Årets Iværksætter, mens Kirsten Hobolt Høegh-Andersen løb med prisen som Årets Ildsjæl.

Højtflyvende dronebygger fra Bornholm
Esben Nielsen blev kåret som årets iværksætter, efter at han på rekordtid har skabt den højteknologiske virksomhed Little Smart Things, der nu har 8-9 ansatte, og som producerer droner til stilbilleder og video.

- Iværksætteren beskrives som viljestærk og med en særlig evne til at sammensætte det rigtige hold af medarbejdere. Samtidig har virksomheden betydning for lokal beskæftigelse og har medført at medarbejdere med særlige spidskompetencer er flyttet til Bornholm, sagde Malene Lundén, formand for dommerkomiteen ved overrækkelsen af prisen.

- Det er superfedt og dejligt at få endnu et skulderklap, siger Esben Nielsen til DR og fortsætter: - Så det er ikke kun os i Nexø, som synes det er en god ide. Det er en pris til hele vores virksomhed.

Det er tredje år i træk, at Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter uddeler landdistriktspriserne.

En glad minister
Det var landdistriktminister Carsten Hansen, der overrakte Esben Nielsen prisen som Årets Iværksætter og Kirsten Hobolt Høegh-Andersen prisen som Årets Ildsjæl.

- Det er priser, som jeg er meget glad for at kunne uddele, fordi de netop anerkender og skaber fokus på det store arbejde, som lokale ildsjæle og lokale iværksættere hver dag løfter for at bidrage til udviklingen i de danske landdistrikter. De inspirerer og motiverer alle os andre til at arbejde endnu mere målrettet for at skabe arbejdspladser og attraktive levevilkår i landdistrikterne, sagde Carsten Hansen



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109