23948sdkhjf

ATEA tildelt SKI-aftale

SKI, Statens og Kommunernes Indkøbs Service, har tildelt Atea som eneleverandør på den fælleskommunale forpligtende aftale om servere, som 65 kommuner har tilsluttet sig.
I aftalen ligger et forventet indkøb på 76 millioner kroner. Med priser som i aftalen ligger 35 procent lavere end de vejledende listepriser hos forhandlerne, svarer det til samlede besparelser for de tilsluttede kommuner på anslået 27 millioner kroner over aftalens løbetid på tre år.

Den nye forpligtende aftale afløfter udbudspligten for de tilsluttede kommuner, som nu kan købe ind ved at kontakte Atea direkte.

De kommuner og offentlige institutioner, som har tilsluttet sig den fælleskommunale forpligtende aftale for servere, får et sortiment, der dækker fabrikaterne IBM, Hewlett-Packard, Dell og Supermicro. Det matcher de tilsluttede kommuners eksisterende it-miljøer med 93 procent.

Ser frem til at bruge den nye aftale
Aftalen er udarbejdet i tæt samarbejde med en kommunal projektgruppe, som består af repræsentanter fra Københavns Kommune, Odense Kommune, Aalborg Kommune og Ringsted Kommune.

Niels Henrik Demant Rasmussen, teamansvarlig i Server og Netværksteamet i Odense Kommune, har deltaget i den kommunale projektgruppe og har således været med til at forme udbuddet. Han ser frem til at tage den nye aftale i brug:

- Det er en stor fordel for os, at der kun er en leverandør på aftalen, og vi ser frem til at kunne tildele meget nemt og enkelt ved at kontakte Atea direkte. Og så er vi rigtig glade for, at vi ikke skal ud og anskaffe helt nye produktmærker, men at vi kan bygge videre på vores eksisterende it-miljøer. Det vil spare os for rigtig mange administrative ressourcer, siger Niels Henrik Demant Rasmussen.

Aftalen er nu i stand still-periode, som løber frem til udgangen af den 10. april 2014. Aftalen forventes at træde i kraft ultimo maj 2014, og den vil løbe i tre år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078