23948sdkhjf

BHE styrker organisationen

BHE A/S styrker sig på salgs- og indkøbssiden med nyansættelser og nye IT-systemer.
BHE har ansat Susanne Nørager Andersen som Key Account Manager og Anna Munk Rumph som indkøber.

Salgsorganisationen er hermed styrket med Susanne, som har en mangeårig karriere inden for salg og support af EMS-ydelser hos ETK Elektronik og BB Electronics. Hun har endvidere tidligere været ansat hos BHE.

- Vi er rigtigt glade for at Susanne er tilbage hos. Med hendes mange års erfaringer fra branchen er hun hurtigt inde i tingene og kan servicere vores nuværende og kommende kunder på bedste vis, udtaler salgschef Torben Bysted.

Mere lean med ny IT
Samtidig styrker BHE indkøbsfunktionen med ansættelse af indkøber Anna Munk Rumph. Anna kommer fra en tilsvarende stilling hos BB Electronics.

- Indkøb og logistik bliver stadigt mere afgørende faktorer for vores konkurrenceevne. Høj leveringssikkerhed, de rette materialepriser samt det helt rigtige produktionssetup i Danmark og Fjernøsten, er helt afgørende for at kunne være med i branchen pointerer indkøbs- og logistikchef Lars Enevoldsen, som tilføjer:

- Til at understøtte indkøbs- og logistikfunktionerne har vi endvidere udviklet en række IT-systemer, der dels hjælper os med at gøre processerne mere ”lean” og dels giver os mulighed for, i langt højere grad, at holde vores kunder informeret om komponent-, produktions- og leveringsstatus.
Læs mere om: BHE
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125