23948sdkhjf

Ny forsvarsordre til Kitron

Den norske elektronikvirksomhed har fået en ordre til 80 millioner norske kroner fra Kongsberg Defence & Aerospace på militært kommunikationsudstyr.
Ordren indebærer, at Kitron skal levere forskellige kommunikationsprodukter. Produktionen vil ske på Kitrons anlæg i norske Arendal. Det oplyser Kitron i en børsmeddelelse.

Den nye Kitron-ordre hænger sammen med kontrakter, som Kongsberg har indgået med Raytheon om at levere NASAMS luftforsvars-systemer til Oman.

- Kontrakten er et godt eksempel på, hvordan forsvarssystemer udviklet i Norge - i dette tilfælde MASAMS til Oman i samarbejde med Raytheon – skaber beskæftigelse og øger norske leverandørers evner. Kitron udvider et kompetenceniveau og professionalisme der lever op til Kongsbergs og det internationale markeds høje standarder. Kitron udviser store evner i forhold til at samarbejde og udvikle i forhold til både kvalitet og kompetencer. Vores mål er at så mange af vores eksportkontrakter som muligt skal kommer norsk industri til gode, sagde Harald Ånnestad, formand for Kongsberg Defence & Aerospace.

- Ordren viser, at Kitron er en vigtig aftale for Kongsberg i forhold til internationale forsvarskontrakter. Og for fabrikken Arendal er denne kontrakt af stor betydning. Den skaber synlighed og bidrager til fast beskæftigelse i 2015, udtalter Dag Songedal, CEO i Kitron.

Ordren har en værdi for Kitron på 80,7 millioner norske kroner og skal gennemføres i 2014 og 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079