23948sdkhjf

Fond skyder penge i nyt sensor-selskab

Investeringsselskabet Nupark Accelerace har investeret i selskabet Seneco A/S, som har overtaget en række patentrettigheder og medarbejdere fra henholdsvis NorthSensor ApS og InnoPower ApS.
Seneco er et nystiftet selskab der leverer sensorstyret elektronik og software til montering i lysmaster og armaturer.

Baggrunden for investeringen i selskabet er, at Seneco har overtaget alle IP og patent rettigheder til sensorstyrede produkter fra selskabet NorthSensor.

Samtidig har Seneco overtaget alle kunderelationer og medarbejdere fra selskabet InnoPower der har leveret styringselektronik til flere kommuner, forsyningsvirksomheder samt producenter af lysmaster og armaturer.

- Det er en spændende udfordring at vækste Seneco. En udfordring som jeg glæder mig til at løfte sammen med medarbejderne som er dedikerede i at levere løsningen der gør gader og veje mere intelligente, skaber tryghed om natten og samtidig reducerer de offentlige udgifter til energi og drift, udtaler Lars Nørgaard Bjørn, som udgør direktionen i Seneco.

Nupark Accelerace foretager investeringen sammen med Lars Nørgaard Bjørn, tidligere CEO InnoPower, og Gert Braa, tidligere adm. direktør NRGi, der udgør aktionærkredsen i Seneco.

Følger vækstplan
Nupark Accelerace Invest er en investeringsfond rettet mod iværksættervirksomheder i Region Midtjylland. Fonden er etableret i et samarbejde mellem Færchfonden, Vald. Birn Holding A/S, Accelerace og Midtjysk Iværksætterfond.

- Vi er glade for, at vi har fået muligheden for at investere i et stærkt team bestående af en dygtig ledelse og engagerede medarbejdere. Derudover har vi konstateret, at teamet har et stærkt fundament med en solid teknisk base, et spændende voksende kundegrundlag og tilfredse loyale kunder. Vi mener derfor, at der i Seneco er skabt en stærk platform for at skabe en vækstvirksomhed der hurtigt vil få brug for flere kompetente medarbejdere, udtaler Leo Hansen, Nupark Accelerace.

Nupark Accelerace investerer kapitalen i planlagte trancher som følger den vækstplan der er lagt for Seneco. Bestyrelsen består af Gert Braa, Leo Hansen, John Sohn og Lars Nørgaard Bjørn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079