23948sdkhjf

Data Respons kommer godt fra start

Norske Data Respons kommer godt fra start i årets første kvartal, der byder på vækst og øget lønsomhed.
Koncernens omsætning endte således for årets tre første måneder på 225 millioner norske kroner, mens ebitda lød på 13,2 millioner norske kroner og ebit på 12,4 millioner norske kroner. Ordreindgangen endte i perioden på 200 millioner norske kroner.

Dermed har Data Respons nu haft tolv kvartaler i træk med øget lønsomhed.

- Data Respons har fokuseret på sin kernevirksomhed og er blevet en mere omkostningseffektiv organisation, hvilket har givet sig udslag i en langsigtet trend med forbedret lønsomhed. Selskabet har over tid etableret en global værdikæde med et netværk af leverandører i Asien, det giver konkurrencefordele og stor fleksibilitet for vores kunder. Det, at vi har været tidligt ude og har et langsigtet perspektiv, er specielt vigtigt. Dette er ikke noget man bygger op natten over, siger Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons ASA, og forsætter:

- Igennem de seneste år har vores hovedmål været at fokusere selskabet mod vores nøglemarkeder. Fællesnævneren for vores virksomhed er at udvikle og levere robuste dataløsninger, som tåler krævende miljøforhold. Vi er en af de ledende specialister i Norden indenfor pålidelig elektronik og dataudstyr som benyttes i maritime miljø, olieservice, telekommunikation eller i forsvarsprodukter. Væksten i første kvartal skyldes også, at selskabet har fået større og mere betydningsfulde kunder internationalt, specielt i Sverige og Tyskland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141