23948sdkhjf

Det sker: Bedre styr på kontraktforhandling

Mange små og mellemstore virksomheder har ikke ordentligt styr på rettigheder og forpligtelser, når de indgår aftaler.
Det udnytter de store virksomheder til at få bedre betingelser, når vilkårene skal forhandles, og kontrakterne skal underskrives.

- Vi oplever i stigende grad, at de små og mellemstore virksomheder bliver presset på leverandørbetingelserne. De skriver ofte under i blinde – uden at afdække muligheder og risici, siger Christian Mikaelsen, advokat i DS Håndværk & Industri.

Uforberedte underleverandører
Dermed risikerer de små og mellemstore virksomheder for eksempel at hæfte for fejl i det færdige produkt, selv om underleverandørens arbejde reelt ikke har indflydelse på selve fejlen.

- Det handler om at være velforberedt, når man som underleverandør sidder i en forhandlingssituation. Ofte er underleverandører uforberedte, når de sidder og forhandler kontrakter med større virksomheder. Det indebærer, at vilkårene i kontrakten falder ud til de store virksomheders fordel, mens underleverandøren får en dårligere aftale, siger Christian Mikaelsen.

Det er baggrunden for, at DS Håndværk & Industri og Hub North i samarbejde med advokatfirmaet Sauer Roldskov inviterer til temamøde med fokus på leverandørbetingelser og kontraktforhandling torsdag den 24. april 2014 på Hotel Scandic Aalborg fra 14 til 17.

Temamødet er for virksomheder, der gerne vil blive bedre til at forhandle de leverandørbetingelser og kontrakter, de møder i hverdagen. Virksomhederne kan blandt andet blive klogere på, hvordan de får bedre vilkår i kontrakterne, hvordan de afdækker muligheder og risici, og hvordan de bevarer overblikket under kontraktforhandlingen.

Deltagelse i temamødet er gratis, men tilmelding er nødvendig til . Se programmet på: www.hubnorth.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078