23948sdkhjf

SafeLight a/s ind på det svenske marked

Efter et par års tilløb har SafeLight a/s og Lisol Scandinavia AB nu etableret partnerskab, og dermed er SafeLights produktportefølje for alvor på vej ind på det svenske marked
Lisol, der er beliggende i Borås i Sverige, har eksisteret siden 1993 og sidder på en stor del af det svenske marked for sikkerhedsbelysning primært til offentlige virksomheder men også i voksende omfang til private virksomheder og projekter. Med sortimenterne fra SafeLight på hylden får virksomheden større bredde og dermed endnu bedre muligheder for kundetilpassede løsninger i såvel nybyggeri som renoveringsprojekter.

- Sammen med Lisol kan vi tilbyde vores danske kunder at få leveret og anvende SafeLights armaturer til flugtvejs- og panikbelysning i projekter, som de løser i Sverige. Og gennem samarbejdet med Lisol følger oven i købet svensk support på produkterne - fra Ystad til Kiruna, udtaler administrerende direktør i SafeLight a/s, Claus Nissum, og han fortsætter:

- Et samarbejde går normalt begge veje, og således får vi selv flere muligheder at vælge imellem, idet der også vil være projekter i Danmark, hvor vi vil vælge løsninger fra Lisol’s hylder, hvis de passer bedst og opfylder behovet.

Samarbejdet har allerede ført til deltagelse i spændende projekter rundt i Sverige, bl.a. Gothia Towers i Göteborg, Tetrapak i Lund, Pontushallen / Luleå Energi Arena, ICA Farsta og Sofieberg Ejendomsselskab i Stockholm samt Gisleparken Etape 1, Gislaved.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.235