23948sdkhjf

Swarco Nordic overtager dansk konkurrent

Med overtagelsen af danske TTS A/S ruster Swarco Nordic sig til fremtidens vækstmuligheder på det nordiske marked for intelligente transportsystemer.
Swarco Nordic, en sværvægter på det nordiske ITS-marked, har per 31. marts 2014 overtaget sin største danske konkurrent, TTS A/S, som hidtil har været ejet af den danske energikoncern NRGi. Det oplyser Swarco Nordic i en pressemeddelelse.

I praksis er det Swarco Danmark A/S, der overtager TTS A/S. Aktiviteterne videreføres under navnet Swarco Danmark A/S, der indgår i den østrigske Swarco-koncern, der er grundlagt og ejet af Manfred Swarovski og i dag er repræsenteret i mere end 80 lande og med 2.500 medarbejdere.

Swarco Danmark indgår i Swarco Nordic, som i dag beskæftiger 210 ansatte i Danmark, Sverige, Finland og Norge.

- Vi har længe ønsket at styrke vores position i det danske marked, og gennem opkøbet af TTS har Swarco fastslået sin position som en stærk og langsigtet aktør på såvel det danske som det nordiske ITS-marked. Vi har haft en kontinuerlig stærk vækst gennem de sidste ti år, og vi er overbeviste om, at overtagelsen af TTS vil styrke Swarcos position i forhold til fremtidig vækst og lønsomhed, siger adm. direktør Hans Petter Ødegaard, Swarco Nordic.

Synergi og bedre løsninger
TTS og Swarco supplerer og kompletterer hinanden på en række strategiske parametre – lige fra produkter og kunder til marked og medarbejdere, hvilket ifølge virksomheden selv vil styrke Swarcos position og handlemuligheder i markedet.

- Det er Swarcos mål, at kunderne skal opleve overtagelsen som et positivt initiativ, der giver mulig-hed for udvikling af de bedste løsninger til gavn for kundernes drift og økonomi. Det fordrer intelli-gente løsninger af høj kvalitet og med en optimal kombination af design, pris og ydeevne, siger adm. direktør Søren Kolding, Swarco Danmark.

NRGi, der nu sælger TTS A/S, glæder sig over, at kunne sælge til en virksomhed, der kan sikre fortsat fremgang for selskabet, som NRGi har været ejer af siden 2008.

- Vi har set på mulighederne for at finde en partner, som vil være i stand til at fortsætte videreudviklingen af TTS, og vi har vurderet, at Swarco vil være det bedste match. Og vi glæder os også over, at vi i fremtiden udbygger vores samarbejde med Swarco Danmark betydeligt, således at vores installationsvirksomhed EL:CON i fremtiden skal udføre endnu flere opgaver sammen med Swarco Danmark, siger adm. direktør Søren Sørensen, NRGi.

TTS beskæftiger i dag 35 medarbejdere mod Swarco Danmarks 39 medarbejdere. Medarbejderne fra TTS’s kontor i Glostrup flyttes til Swarcos kontor i Skovlunde, hvorefter Swarco fremover betje-ner kunderne fra henholdsvis Skovlunde og fra TTS’s nuværende adresse i Odense.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063