23948sdkhjf

BHE satser på eksportmarkederne

BHE A/S ansætter eksportchef og satser massivt på yderligere eksport af EMS-ydelser.
BHE har pr. 1. maj 2014 ansat Anne Sylvest Jensen som eksportchef. Et tiltag der skal styrke BHE’s position yderligere på eksportmarkederne, oplyser virksomheden.

Anne Sylvest Jensen har en mangeårig erfaring indenfor EMS-branchen. Hun har arbejdet med elektronikproduktion i Danmark og udlandet hele sin karriere, og er endog opvokset i en familie indenfor branchen, idet hun er datter af grundlæggeren af SJ Elektronik, hvor hun har været indkøbschef. Hun har derudover været salgschef hos GPV Asia i Thailand i otte år og senest salgschef hos BB Electronics i tre år.

- BHE har i forvejen eksport til udvalgte eksportmarkeder, men med Annes mangeårige erfaring indenfor branchen, kan vi helt sikkert øge vores position på eksportmarkederne betydeligt, fortæller Poul Bøtker, som er ansvarlig for eksportaktiviteterne i BHE.

- Der er et stort potentiale i de nære eksportmarkeder og som en af Danmarks førende leverandører af fleksible og skalerbare EMS-løsninger og en attraktiv prispolitik, er vi meget velkomne, også i udlandet. Vi tilbyder elektronik-produktion i såvel Danmark som Fjernøsten, fra prototyper til højvolumenproduktion. Dette kombineret med den høje kvalitet, stor vilje og evne til at udvise fleksibilitet, samt vores gode leveringsevne, ja så står vi rigtigt godt rustet til at servicere endnu flere udenlandske kunder, lyder det videre fra Poul Bøtker.

- BHE leverer i dag EMS-ydelser til en lang række af velkendte professionelle virksomheder og med Annes mangeårige internationale erfaring, overbeviser vi let nye eksportkunder om vores kompetencer indenfor elektronik-produktion. Vi har skruet væsentligt op for vækstplanerne og satsningen på yderligere eksport, skal ses som et led i denne plan, og vi forventer klart, at vores aktiviteter øges såvel herhjemme som i Fjernøsten, afslutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125