23948sdkhjf

Foxconn investerer i norsk virksomhed

Den taiwanske elektronikkoncern skyder millioner i virksomheden Next Biometrics.
Next Biometrics, der udvikler teknologi til genkendelse af fingeraftryk, har underskrevet en strategisk samarbejdsaftale med Foxconn, som indebærer, at den taiwanske virksomhed investerer 30 mio. norske kr. i en kommende børsnotering af Next Biometrics.

Med en børsnotering på Oslo Børs vil Next Biometrics forsøge at rejse ny kapital, og udover det umiddelbare indskud på 30 mio. norske kr. har Foxconn sikret sig rettighederne til at købe aktier for yderligere 30 mio. norske kr.

Derudover har de to virksomheder underskrevet et ikke-bindende memorandum of understanding ifølge hvilket, de skal undersøge om, der kan findes industrielle synergier mellem selskaberne. Foxconn vil desuden undersøge mulighederne for at bruge Next Biometrics’ teknologi i koncernens forskellige forretningsområder.

- Som markedsleder på sit felt har Foxconn fulgt den spirende fingeraftryks-sensorteknologi tæt de seneste år. Listen over fingeraftryks-relevante produkter lavet af Foxconn er markant. Derfor er vi selvfølgelig ekstremt glade for at underskrive sådan en aftale, hvor vi har den organisatoriske støtte fra Foxconn, både finansielt og industrielt. Next har nu startet masseleverancerne af vores unikke fingeraftryks-sensorer. Foxconn-aftalen og den kommende børsintroduktion vil sikre en stærk base for os til at nå vores mål i 2014 og 2015, siger CEO for Next Biometrics, Tore Etholm-Idsøe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047