23948sdkhjf

Hvornår får vi tid og råd?

Konference-program en væsentlig del af landets største elektronikmesse E-14 i Odense.
Når hjulene snurrer lystigt af sted i erhvervslivet, er der ingen, der har tid til at tage på konferencer eller efteruddannelsesophold. Arbejdet skal jo passes.

Når erhvervslivet er ramt af afmatning, er der masser af tid til at hente ny viden og lærdom. Men så har virksomhederne ikke penge på den konto længere. Den er lukket. For man sparer, hvor man kan.

Det er et velkendt scenarie overalt i erhvervslivet, men det er meget uheldigt, fastslår formanden for Brancheforeningen Professionel Elektronik, adm. direktør Flemming Jensen. Det sker i forbindelse med præsentationen af konferenceprogrammet, der er en væsentlig del af Danmarks største elektronikmesse E-14 i Odense Congress Center.

Vi risikerer at hænge bagefter
-Det er et paradoks, at der tilsyneladende aldrig er hverken tid eller råd til at blive opdateret med ny viden. På lang sigt kan det hindre virksomhedernes udvikling, for det har stor betydning for både virksomheden og for den enkelte at få både ny teoretisk og praktisk viden samt inspiration fra samtaler med kolleger fra andre virksomheder. Har man ikke den mulighed, risikerer vi at hænge bagefter, siger Flemming Jensen.

For at imødekomme behovet for ny viden kan et besøg på elektronikmessen E-14 både bidrage med åbne og gratis konferencer og kollegiale samtaler ved at besøge de knap 150 stande for at se udstillernes mange nyheder.

Det foreløbige konferenceprogram, der især henvender sig til systemudviklere og medarbejdere med testfunktioner, beskæftiger sig bl.a. med lavenergi bluetooth løsninger, med applikationsudvikling og hvordan det er muligt at benytte den samme sourcekode og generere en native kode, der kan anvendes på mobileplatforme som Windows, MacOS, iOS og Android. Test af software er et andet væsentligt emne, og det samme er information om nødvendigheden og udviklingen af sikkerhedskritiske systemer. Også robotterne holder deres indtog på E-14, hvor det er elektronikken i robotterne, der er omdrejningspunktet.

Det er muligt at deltage i konferenceprogrammet på E-14, der holdes fra tirsdag den 2. september til og med torsdag den 4. september.

Bag E-14 står Odense Congress Center, Brancheforeningen Professionel Elektronik og DI’s ITEK-sektion.
Læs mere om: E-14
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078