23948sdkhjf

Rovsing henter ordre på testsystem

SSB-Rovsing har modtaget en ordre fra italienske Selex ES på et nyudviklet testsystem til test af strømforsyningsenheden ombord på rumfartøjet.
Det oplyser Rovsing i en selskabsmeddelelse.

Italienske Selex ES har ved SSBV-Rovsing A/S bestilt et testsystem til test af ”Power Conditioning and Distribution Unit (PCDU)” (strømforsyningsenheden ombord på rumfartøjet). PCDUen udvikles af Selex ES til rumfartøjet ”Multi-Purpose Crew Vehicle (MPCV)”, der skal anvendes af NASA til at sende astronauter og udstyr ud i det ydre rum.

Hovedkomponenten i SSBV-Rovsings leverance er det nyudviklede nøgleprodukt Solpanel Simulatoren, der under test på jorden simulerer solpanelernes funktion i rummet. SSBV-Rovsing har brugt over tre år og mere end 25 millioner kroner på at udvikle produktet, som nu er frigivet til salg.

Selex ES-ordren er den første kommercielle ordre på produktet og er af stor betydning for SSBV-Rovsing. Dels på grund af størrelsen af den forventede endelige ordre, dels på grund af betydningen som reference for fremtidigt salg.

I første omgang har SSBV-Rovsing modtaget en ”Preliminary Authorisation to Proceed (PATP)” på 320.000 euro (2,38 millioner kroner). PATPen er et finansiel kommitment fra Selex ES overfor SSBV-Rovsing til dækning af påbegyndelse af arbejdet vedrørende leverancen testsystemet. PATPen dækker aktiviteter indtil den endelige kontrakt falder på plads. SSBV-Rovsings tilbud på leverancen er på cirka 1,3 millioner euro (cirka 9,7 millioner kroner ). Selv om det ikke er juridisk bindende at placere hele kontrakten hos SSBV-Rovsing, er det aldrig sket i selskabets historie, at den fulde kontrakt ikke er blevet placeret efter at arbejdet er igangsat og den indledende betaling sikret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11