23948sdkhjf

Ugens grin: Når mænd er brevkasseredaktører

Få en god start på ugen med mandagens skæve indslag fra redaktionen bag Electronic Supply.
Kære brevkasse

Jeg håber, at I kan hjælpe mig. Forleden tog jeg af sted til arbejde. Jeg kyssede min mand farvel, mens han sad og så tv. Efter et par kilometer begyndte bilen at opføre sig underligt og gik til sidst helt ud. Jeg blev nødt til at gå tilbage for at hente min mand. Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke tro mine egne øjne: han var i soveværelset med naboens datter. Jeg er 32 år, min mand er 34, og naboens datter er 19! Vi har været gift i 10 år. Da jeg konfronterede ham, brød han sammen og tilstod, at de havde haft en affære i seks måneder. Han vil ikke gå i terapi, og jeg frygter, at jeg er ved at bryde sammen, og jeg har brug for gode råd nu! Kan i hjælpe mig?

Den ulykkelige


Kære ulykkelige
En bil, der går i stå efter kort tids kørsel, kan skyldes mange ting: motorfejl, snavs/fremmedlegemer i benzintilførslen, fejl på ledningsnettet og meget mere. Du bør starte med at kontrollere, at der ikke er fremmedlegemer i benzinslangen. Hvis der ikke er det, check vacuumrørene på indsugningsmanifolden og kontroller alle stelforbindelserne. Hvis dette ikke løser problemet, kan det være selve benzinpumpen, der er gået i stykker, og derved giver et for lavt tryk til indsprøjtningen.
Jeg håber at dette hjælper.

Mvh. brevkassen


Indsendt af Mads Christian Pilgaard Vaerens


Kender du en sjov historie eller en god vittighed?
Electronic Supply opfordrer alle læsere til at sende vittige – gerne brancherelaterede – historier og indslag til redaktionen.

Tip os via mail med ”Ugens Grin” i emnefeltet. Bliver dit bidrag udvalgt, kommer det med i mandagens nyhedsbrev sammen med dit navn og et link til din virksomhed.

Læs flere ugens grin
Sådan bliver store handler til
I seng med en sælger
I bagklogskabens lys
Hemmeligheden bag min succes
Snedig bogholder
Forskellen på at være chef og ansat...
Snyd aldrig i skat
Revisorens hemmelighed
Den søvnløse revisor
Tid til at betale gammel gæld
Lovlige og ulovlige penge
Det helt rigtige slogan
Fornærmende lønforhøjelse
Advokaten fra Helvede
Rod i kortene
Køkultur
Rod i jobbeskrivelserne
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125