23948sdkhjf

OJ Electronics på vej mod ambitiøst mål

Regnskabsåret 2013/14 bød på investeringer i produktudvikling og nye medarbejdere for Sønderborg-virksomheden, der med en ambitiøs vækststrategi vil bane vejen for store investeringer i de kommende år, hvor virksomheden forventer at realisere en markant vækst.
OJ Electronics har netop offentliggjort sit årsregnskab for finansår 2013/14 med en koncernomsætning på 198,8 mio. kr., hvilket svarer til en vækst på 1,5 procent. Udviklingen lever ikke helt op til ledelsens forventninger, hvilket ifølge virksomheden selv skyldes en mindre vækst i de underliggende markeder og konjunkturer, men både omsætning og resultat anser ledelsen for tilfredsstillende. Det oplyser OJ Electronics i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet.

Ambitiøs vækststrategi
Det forgangne år var det første år af en treårig strategiperiode, med målet om en vækst på 100 mio. kr. over tre år. Året har været præget af omfattende investeringer i både produktudviklinger, interne processer og medarbejdere, hvilket kan ses på årets resultat, som går tilbage fra 21,0 til 14,8 mio. kr. Initiativerne er ved at være forankret, og nu skal der ifølge OJ Electronics’ direktør eksekveres og skabes omsætning.

- Der er investeret i koncernens processer specielt rettet imod produktforbedringer og specifikation af nye produkter til understøttelse af OJ’s forretning. På baggrund af en række produktlanceringer og konkrete kundekontrakter indgået med udgangen af forretningsåret, er der forventninger om en væsentlig omsætningsstigning i det kommende forretningsår, siger adm. direktør Erik Damsgaard.

Nye produkter skal sikre fortsat vækst
OJ Electronics har fortsat fokus på energirigtige produkter rettet mod en stadig stigende efterspørgsel efter produkter, der kan sikre mindre energiforbrug samtidig med en fortsat forventning om høj komfort. En stor del af koncernens nye produkter har et højt teknologiindhold og banebrydende nye funktioner, der skal sikre en ledende rolle på både eksisterende og nye markeder i de kommende år.

Udsigterne til fremtiden for OJ Electronics ser ifølge Erik Damsgaard lyse ud.

- Investeringerne har allerede nu resulteret i en hel række afgørende aftaler, der i de kommende år skal sikre omsætnings- og indtjeningsvækst samtidig med, at en række af vores vigtigste kunder forventer vækst, slutter Erik Damsgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078