23948sdkhjf

Libratones globale ambitioner udfordret

Højtalerproducenten forventer at skulle udvide medarbejderstaben efter, at en asiatisk investorgruppe har købt firmaet. I Skive er det dog et problem at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.
Det skriver skivefolkeblad.dk.

Ambitionsniveauet er i top hos Libratone efter, at en asiatisk investorgruppe har overtaget højtalerproducenten. Firmaet sigter nu mod at blive blandt verdens førende audiobrands.

De globale ambitioner ser dog ud til at være udfordret fra start. I hvert fald når man ser på, hvilke problemer der tidligere har været med at tiltrække de rette medarbejdere til Libratones afdeling i Skive.

- Den største udfordring for Libratones afdeling i Skive er at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, når det drejer sig om højtuddannede specialister med erfaring. Det er noget nemmere at tiltrække arbejdskraft i hovedstadsområdet. Vi ser allerede nu, at selvom vi søger medarbejdere til Libratone i Skive, så får vi ansøgere fra folk, som tror, de skal arbejde i Herlev, siger medejer af Libratone og direktør for Skive-afdelingen, Jes Mosgaard, til skivefolkeblad.dk og fortsætter:

- Der er langt mellem kvalificerede folk, der søger i Skive. Senest jeg søgte en højtuddannet medarbejder, var halvdelen folk, der gerne ville arbejde i Herlev. Og de spurgte, om der var mulighed for, at de kunne få lov til at sidde i Herlev og arbejde.

Original artikel: http://www.skivefolkeblad.dk/article/201...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063