23948sdkhjf

Underskuddet vokser hos Prysmian

Den finansielle krise påvirker fortsat Prysmian Danmark A/S, som kom ud af 2013 med et underskud, der var markant større end året før. Kabelfirmaet forventer dog, at en udvidet kundeportefølje vil løfte resultat.
2013 var et mindre godt år for Prysmian Denmark A/S, viser den netop offentliggjorte 2013-årsrapport.

Firmaet, der udvikler, fremstiller og sælger kabler til data- og telekommunikaiton, kom ud af året med en nettoomsætning på 406,3 mio. kr. mod 509,4 mio. kr. i 2012. Samtidig registrerede firmaet et underskud før skat på -33,2 mio. kr. I 2012 lød underskuddet før skat på -5,2 mio. kr.

- Den finansielle krise har fortsat indflydelse på kabelmarkedet. Investeringer i datacom og telecom netværk er fortsat på et lavt niveau. Markedet for vedvarende energiapplikationer var delvis afhængig af offentlige tilskud, hvilket er fjernet efter krisen. Virksomheden søger at udfordre den lave efterspørgsel ved at udvide til nye kunder samt udvide produktporteføljen, skriver firmaets ledelse i årsrapporten.

Firmaets ledelse forventer, at salget og resultat for 2014 vil udvise en forbedring i forhold til 2013 grundet en udvidet kundeportefølje.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08