23948sdkhjf

Huawei i bestyrelsen for europæisk 5G-sammenslutning

Huawei er blevet valgt ind i bestyrelsen af den europæiske sammenslutning ”5G Infastructure Association.” Det er Dr. David Soldani, der til dagligt leder Huaweis europæiske forskningscenter, der vil repræsentere Huawei i bestyrelsen.
Sammenslutningen ”5G Infastructure Association” repræsenterer den private del af det såkaldte ”5G Public and Private Partnership” (5G-PPP). 5G-PPP er et fælles initiativ taget af den europæiske IKT-industri og Den Europæiske Kommission, der har til formål at materialisere den næste generation af kommunikationsnetværk, som vil levere allestedsnærværende, ekstra hurtig netforbindelse til både Europa og resten af verden.

Huawei investerer massivt i at drive udviklingen af den grundlæggende 5G teknologi, tests heraf og forsøg i samarbejde med partnere for at lave en vurdering af, hvad der teknisk er muligt at gennemføre, og hvad man tror på, der vil være en efterspørgsel efter. Huawei vil også udarbejde og implementere en kommunikationsplan i samarbejde med virksomhedens partnere og formidle resultaterne på et globalt plan, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Som en del af bestyrelsen i sammenslutningen omkring 5G infrastruktur, vil virksomheden få en vigtig rolle i forhold til at rådgive EU, når de skal sætte rammerne for fremtidig forskning i 5G og udvide dialogen herom til en bredere gruppe af interessenter. Huawei vil samarbejde med Den Europæiske Kommission og andre partnere fra industrien for at sikre, at det arbejde, der bliver udført af sammenslutningen omkring 5G infrastruktur, 5G-PPP, ”NetWorld2020 European Technology Platform” m.fl. også stemmer overens med forventningerne hertil fra de forskellige interessentgrupper.

Huawei har på nuværende tidspunkt mere end 7.700 medarbejdere i Europa, hvoraf 850 arbejder med innovation. Koncernen har 14 R&D-centre fordelt i de otte europæiske lande Tyskland, Sverige, Finland, Belgien, Frankrig, Irland, Italien og England.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079