23948sdkhjf

Ny investor giver måleudstyrsfirma ”uanede muligheder”

SE Blue Equity erhverver aktiemajoriteten i måleudstyrsfirmaet Dynatest International A/S.
- Den hidtidige ejerkreds bestod af privatpersoner. Med SE Blue Equitys kapitalindskud får vi et fremadrettet kapitalgrundlag, der giver os uanede muligheder. Jeg er glad for og stolt over, at vi kan tiltrække en stærk investor, og jeg glæder mig til samarbejdet med dem, udtaler Anders Sørensen, som stiftede Dynatest og fortsat er en væsentlig aktionær.

Dynatests kernekompetence er udvikling af testudstyr og software, der kan opsamle, validere, analysere og præsentere et givent transportunderlags tilstand, typisk på veje eller i lufthavne. Firmaets rådgivnings-kompetencer er centreret om at analysere og rådgive vejejerne om vejbelægningers tilstand og udforme optimale renoveringsplaner.

Kan udnytte markedsmuligheder med nye investeringer
I slutningen af 2013 tiltrådte Torben Anker Sørensen som ny administrerende direktør for Dynatest. Han står i spidsen for en international koncernledelse.

- Med SE Blue Equitys kapitalindskud får vi det kapitalgrundlag, der sætter os i stand til at fortsætte vores globale ekspansion og sikre de fortsatte betydelige investeringer i produktudvikling. Derved kan vi udnytte de meget store markedsmuligheder, der er for Dynatest, udtaler Torben Anker Sørensen.

- Baseret på en innovativ teknologi og stor know-how har Anders Sørensen, hans kollegaer og hans medarbejdere i Dynatest formået at løfte virksomheden frem til en global markedsposition med aktive medarbejdere på alle kontinenter. Vi vurderer, at mulighederne ikke er udtømt endnu. Vi kan bidrage med den nødvendige kapital til at sikre, at Torben Anker Sørensen i spidsen for en stærk ledelsesgruppe kan realisere dette – med forbedrede vejnet og lavere vedligeholdelsesomkostninger til vejmyndighederne, til glæde for alle, som effekt, udtaler Christian Møller, managing partner i SE Blue Equity.

Fokus for Dynatest er at fastholde den teknologiske førerposition i branchen gennem store investeringer i produktudvikling. Nye, væsentlige produkter er under udvikling og vil blive introduceret over de kommende år.

Dynatest med hovedsæde i Glostrup blev stiftet i 1976 af bl.a. Anders Sørensen med baggrund i en ny måleteknologi, han havde udviklet på DTU. Virksomheden var frem til kapitalforhøjelsen ejet af Anders Sørensen samt tidligere og nuværende ansatte.

Firmaet har hovedsæde i Glostrup og datterselskaber i USA, UK, Holland, Chile, New Zealand og Sydafrika. USA er det største marked, der står for mere end halvdelen af Dynatests omsætning.

Dynatest har omkring 100 ansatte og omsætter for godt 150 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078