23948sdkhjf

Cobham på plads i Pandrup

Kommunikationsvirksomheden Cobham Satcom har flyttet produktion, administration og udviklingsafdelingen fra Aalborg til Pandrup.
Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Efter en hektisk flytte-slutspurt kunne de ansatte ved Cobham Satcom mandag den 14. juli møde ind til første arbejdsdag i firmaets lokaler på industrivej i Pandrup.

Kommunikationsvirksomhedens lager, produktion og afslutningsvis administration og udviklingsafdeling er nu rykket fra Aalborg til Pandrup. Hvor firmaet i Aalborg var spredt på fire adresser, er alt samlet ét sted til den gamle Flextronics-bygning.

- Fordelen er, at der tidligere har været en produktion, som minder om vores, og derfor var bygningen forholdsvis nem at gå til, siger Søren Nedergaard, som er ansvarlig for Cobham Satcoms masse og dermed også flytningen, til Nordjyske Stiftstidende.

Dog har man investeret i omegnen af 20 mio. kr. for at gøre bygningen klar til de nye brugere.

Forventer yderligere ansættelser - på sigt
- Det er absolut en glædelig begivenhed. Det har en stor og positiv betydning for os, at en innovativ virksomhed som Cobham Satcom har besluttet at etablere sig og samle en stor del af deres produktion i de ledige faciliteter i det tidligere Aquilon Messecenter. Bygningerne har tidligere huset Bosch Telecom, Siemens og Flextronics, som på daværende tidspunkt var blandt kommunens erhvervs-flagskibe. Med Cobham Satcoms etablering får vi igen et nyt flagskib, som vil bidrage med en stor aktivitet til det i forvejen veletablerede industriområde, lød det fra Jammerbugt-borgmester Mogens Gade, da Cobham Satcoms flyning blev offentliggjort tilbage i marts.

Dengang lød det også, at kommunikationsvirksomhedens etablering kunne føre op imod 200 nye arbejdspladser med sig i Jammerbugt Kommune.

Til Nordjyske Stiftstidende oplyser Søren Nedergaard, at alle medarbejdere undtagen én rykker med fra Aalborg. Det er dog også blevet til nyansættelser, ligesom der på sigt kan komme flere til.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094