23948sdkhjf

DPA Microphones satser på lokal & loyal arbejdskraft

Selvom DPA Microphones i Asnæs er repræsenteret rundt om i alverdens koncertsale, teatre og tv-studier, så fastholdes produktionen af mikrofonerne i Asnæs med lokal og loyal arbejdskraft.
Når en performer fra Cirque du Soleil kaster sig rundt på scenen, sidder der en lille mikrofon fra Asnæs bag øret – og når Sting synger om en engelsk mand i New York gør det samme sig gældende. Og selvom mikrofonerne er verdenskendte, så bliver DPA Microphones hvor den er: i Asnæs, hvor lokal, ufaglært og loyal arbejdskraft varetager det delikate arbejde med at fremstille mikrofonerne, skriver dagbladet Børsen.

Adm. direktør Christian Hoff, der ejer 40 procent af virksomheden sammen med Christian Poulsen, har ikke i sinde nogensinde at flytte virksomheden fra Asnæs. Og det er der mange gode grunde til. Opdragelsen i Asnæs er anderledes end i storbyen – medarbejderne er langt mere loyale og ærekære overfor deres arbejde.

- De fleste af de piger, der er ansat, er årsagen til, at vi er her i Asnæs. Det giver god mening at ligge her, fordi der er så stor loyalitet heromkring. De er så ærekære omkring deres arbejde, og de bliver i dårligt humør, når noget ikke går godt. De føler, at de er ét med virksomheden. Jeg har engang set én græde, fordi produktionen slog fejl, fortæller han til Børsen.

Modviljen mod at flytte produktionen hænger også sammen med, at DPA Microphones er en forholdsvis lille spiller på markedet, og Christian Hoff er bange for, at det vil være langt lettere at kopiere virksomhedens kerneteknologi, hvis hele produktionen flyttes til Kina.

Kapitalfonden Riverside ejer de resterende 60 procent af virksomheden, arbejder på hvert år at fastholde en vækst på 15 procent.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087