23948sdkhjf

KMD fyrer 120 medarbejdere

It-virksomheden har fra slutningen af måneden afskediget 120 medarbejdere. Det sker for at kunne matche den skærpede priskonkurrence, der præger markedet.
Det skriver Nordjyske.dk.

KMD, der har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København, beskæftiger i dag 3000 medarbejdere. Og ifølge Nordjyske.dk vil fyringerne ske bredt både i organisationen og geografisk.

Baggrunden for fyringerne er en konstatering af, at prissætningen på markedet skærpes, og at det er en forudsætning for KMD, at firmaet kan matche priserne for at være en attraktiv leverandør. Det oplyser direktør i KMD, Eva Berneke, ifølge mediet.

Fællestillidsrepræsentant for HK/Privatmedlemmerne på KMD, Kim Skovgaard, er skuffet over, at virksomheden efter fyringsrunder i 2013 nu igen vælger at skære i medarbejderstaben.

- Det er bekymrende og sørgeligt, at ledelsen i KMD nu igen fyrer medarbejdere. Det er kun et halvt år siden, vi måtte sige farvel til 400 kolleger ved sidste fyringsrunde, og generelt har der været mange hårde nedskæringer de seneste år. Som ansatte frygter vi for vores fremtid, skriver Kim Skovgaard ifølge Nordjyske.dk i en mail til Ritzau.

Originalartikel: http://www.nordjyske.dk/nyheder/120-mist...
Læs mere om: kmd
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082