23948sdkhjf

Hvem skal have Embedded Award 2014?

DI ITEK og Industriens Fond uddeler Embedded Award for at fremme de danske kompetencer ved udvikling af indlejrede softwareløsninger. Det sker på Elektronikmessen E-14 i Odense.
- Et tæt samarbejde mellem elektronikindustrien og universitetsverdenen er af afgørende betydning, hvis Danmark fortsat skal ligge i den europæiske elite, når det handler om innovationsevnen. Det er for at stimulere interessen for at arbejde med embedded systemer, at vi nu for tredje gang, sammen med Industriens Fond, uddeler prisen Embedded Award, siger chefkonsulent i Dansk Industris ITEK sektion, Christian Graversen.

Embedded Award 2014 uddeles på toplederkonferencen i forbindelse med Danmarks største elektronikmesse E-14 i Odense Congress Center i dagene fra 2. til 4. september. Udstillingen arrangeres af kongrescentret i samarbejde med Brancheforeningen Professionel Elektronik og DI’s ITEK-sektion.

Prisen, der er på 10.000 kr., tildeles en studerende for en kandidatafhandling, der viser originalitet, stor viden om embedded systemer og som favner både hardware og software. Der lægges vægt på, at projektet er udført i samarbejde med en virksomhed.

Det er de studerendes vejledere fra en virksomhed eller en højere læreanstalt, der indstiller kandidaterne. Det er muligt at indsende forslag helt frem til dommerkomiteens møde i slutningen af august.

Dommerkomiteen består af direktør Rune Domsten, 3D VisionLab, direktør Lars Lindquist, GN ReSound, direktør Martin Løkke Nielsen, Terma, professor Jan Madsen, Danmarks Tekniske Universitet, professor Kim Guldstrand, Aalborg Universitet og direktør Adam Lebech, DI ITEK.

Prisen gik i 2013 til Allan Munck, der modtog prisen for sin master om Formal Methods fra DTU. I 2012 løb José Antonio Esparza Isasa fra Aarhus Universitet med æren for sit projekt om VDM-RT.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078