23948sdkhjf

William Demant mærker fremgang i USA

Der er atter kommet gang i salget på det vigtige amerikanske marked, og det var medvirkende til pæn vækst hos høreapparat-producenten i første halvår,
William Demant omsatte i første halvår for 4,539 mia. kr., og det betød en vækst på 8 procent målt i lokal valuta og på 3 procent organisk.

- På det globale marked for høreapparater vurderes stykvæksten i første halvår at have overgået gruppens generelle forventninger på 2-4 procent stykvækst i markedet. Efter en blød start på året forbedredes markedets vækstrate i Nordamerika mod slutningen af perioden. Vækstraten på det nordamerikanske marked var 3 procent i første halvår med vækstrater for den private sektor og VA på henholdsvis 2 procent og 7 procent. Vi formoder, at stykvæksten på det store europæiske marked for høreapparater har udviklet sig gunstigt, og at det det totale styksalg i Europa i første halvår voksede hurtigere end normalt, lyder det i en ledelseskommentar til regnskabet.

Driftsresultatet (EBIT) endte på 834 mio. kr., hvilket betød en tilbagegang på 3 procent sammenlignet med første halvår 2013, og overskuddet før skat fald ligeledes med 3 procent til 804 mio. kr.

På den baggrund fastholder William Demant forventningerne til 2014. Der kalkuleres stadig med en vækst i indtjeningen pr. aktie på 5-10 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109